Erasmus+ Okul Eğitimi KA210-SCH Faaliyeti Kapsamında Hibe Almaya Hak Kazanan

Erasmus+ Okul Eğitimi KA210-SCH Faaliyeti Kapsamında Hibe Almaya Hak Kazanan "My coding bag without a computer" Adlı Projemiz 30 Nisan Tarihi İtibariyle Başladı

Erasmus+ Okul Eğitiminde Küçük Ölçekli Ortaklıklar KA210-SCH faaliyeti kapsamında hazırlamış olduğumuz ve 60.000 Euro hibe almaya hak kazanan"My coding bag without a computer" adlı projemiz 30 Nisan 2023-29 Nisan 2024 tarihleri arasında 12 ay süreyle yürütülecektir.

Özellikle bilgisayar teknolojilerine erişimde güçlük yaşayan sosyo ekonomik açıdan dezavantajlı çocukların bilişsel düşünme becerilerini, dijital yetkinliklerini ve kodlama becerilerini geliştirerek teknolojik araçlara ulaşana kadar hazırbulunuşluklarını desteklemek ve öğretmenler için alandaki iyi uygulama örneklerini bir araya getirerek zengin bir kaynak ve eğitim kiti hazırlamak projemizin temel amaçlarıdır.

Koordinatörü olduğumuz projemize Çekya, Yunanistan ve Portekizden kurumlar ortaklık etmektedir.

Projemizin yazımında ve uygulanmasında emeği geçen ekibimize ve İlçemiz ARGE birimine teşekkür ederiz.

11.05.2023 726

11-05-2023